Sergi Başvurusu ve Sergi Şablonu


SERGİ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU FORMUNU SİSTEME YÜKLEYİNİZ.

8th INTERNATIONAL CONGRESS OF EURASIAN SOCIAL SCIENCES - 2024

ULUSLARARASI KARMA SERGİ

25-28 Nisan 2024 te düzenlenecek olan “8th International Congress of Eurasian Social Sciences" kapsamında Bodrum / MUĞLA’da  uluslararası karma sergi düzenlenecektir. Jüri tarafından seçilen eserlerden oluşacak ICOESS-2024 Uluslararası Sergisi 25 Nisan 2024 tarihinde açılacak ve kongre süresince izlenebilecektir.

 

SERGİ İÇİN ÖNEMLİ TARİHLER

Sergi için online son başvuru tarihi: 1 Nisan 2024

Sergiye kabul edilen eserlerin bildirim tarihi: 2 Nisan  2024

Sergileme Tarihi: 25-28 Nisan 2024

 

SERGİ KATILIM KOŞULLARI:

1- Üye girişi yaptıktan sonra ‘’Sergi Başvurusu’’ kısmından, Sergi başvuru formunu indirip; eserlerin, genel ve detay fotoğraflarının (jpg)  formatında word dosyasına yüklenmesi gerekmektedir.

2- Bu sergide sanatçılara konu, teknik ve malzeme konusunda herhangi bir sınırlandırma getirilmemiştir.

3-Eserlerde ölçü sınırlaması olmamakla birlikte başka bir yerde sergilenmemiş orijinal eser olmalı ve kolay taşınabilir olmalıdırlar.

4-Sergiye en çok üç eser ile katılım sağlanabilir.

5-Sergiye katılan eserler ISBN’li  e-katalog kitabında  yayınlanacaktır.

6-Jüri tarafından yapılacak eser değerlendirme sonucu, katılımcılara e-posta aracılığı ile iletilecektir.

7-Sergi katılım ücreti ile ilgili bilgilere katılım ücretleri bölümünden ulaşabilirsiniz. Tüm katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

8- Tarafımıza gönderilecek  eserler bilim kurulumuz tarafından büyük titizlikle incelenecektir. Eserlerin aslı  25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında otelde olacak şekilde gönderilmelidir. Lütfen 23 Nisan 2024 tarihinden önce otelde olacak şekilde kargo GÖNDERMEYİNİZ.(Kargo otel adresine gideceği için kargo gönderilmeden önce mutlaka Ayşe Burcu ULUSOY 05336642105 ile iletişime geçiniz.) Aşağıda belirtilen adrese ulaşacak şekilde kargo ile gönderilmeli veya elden teslim edilmelidir. Bu tarihten sonra gelen eserler sergi için değerlendirilmeyecektir.

9- Kargo ile gönderilen eserlerde oluşabilecek gecikmelerden, hasarlardan veya kargo yolu ile kaybolan eserlerden Sergi Düzenleme Kurulu sorumlu değildir ve hasar görmüş eserler sergilenmeyecektir.

10- Kargo ücretleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

11- Sergi bitiminde ilgililer eserlerini teslim almalıdır. Teslim alınmayan eserlerle ilgili olarak organizasyonumuz bir sorumluluk üstlenmez.

12- Eserini kargo ile gönderecekler için; eserlerin Bodrum / MUĞLA Bodrum Turgutreis de La Blanche Resort Bodrum’a ulaştırılması ve sergi bitiminde eser sahibine geri gönderilmesi, taşınması, sergilenmesi esnasında hasar görmesi, kaybolması gibi olumsuzluklardan ve beş gün içinde geri alınmayan veya kargo ile gönderilmesi durumunda teslim alınmayan ya da eser sahibinin yanlış adres bildiriminden kaynaklanan eserlerin geri dönmesinden ve bununla ilgili masraflardan ICOESS Düzenleme Kurulu sorumlu değildir. Sorumluluk eser sahiplerine ait olup ilgili masraflar eser sahibi tarafından karşılanacaktır.

13-Kargo ile gönderilen eserler, 30 Nisan 2023 tarihinden itibaren ICOESS Düzenleme Kurulu tarafından ücreti ve sorumluluğu eser sahibine ait olmak üzere kargo ile adreslerine geri gönderilecektir. İsteyen eser sahibi kongre sonrası eserini elden de alabilecektir. Eserin kongre sonrası geri gönderilmesi gibi hususlar eser sahibinin sorumluluğunda olup, ilgili masraflar eser sahibi tarafından karşılanacaktır.

ESER TESLİM ADRESİ

NOT:

1- Kargo gönderilmeden önce Ayşe Burcu ULUSOY ile iletişime geçiniz.

2- Kargo ile eserlerinizi 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında otelde olacak şekilde göndermeniz gerekmektedir. Lütfen daha erken göndermeyiniz.

KARGO ADRESİ:

Alıcı: (ICOESS KONGRE  Ayşe Burcu ULUSOY 05336642105)

La Blanche Resort Bodrum

Turgutreis, Bahçelievler Cd. No:119, 48960 Bodrum/Muğla

 

 

SERGİ SEKRETERYASI

Ayşe Burcu ULUSOY: 0 533 664 2105