Kongreye Davet



Çok Kıymetli Bilim İnsanları,

 

25-28 Nisan 2024 tarihlerinde Bodrum Turgutreis’de Makedonya Vizyon Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan 8th International Congress of Eurasian Social Sciences (8. Uluslararası Avrasya Sosyal Bilimler Kongresi)’a www.icoess.com sizleri davet etmekten mutluluk duyarız.

 

İçinde bulunduğumuz süreçte dünyada ve özellikle coğrafyamızda yaşanan olaylar sosyal bilimlerin önemini daha da kıymetli kılmaktadır. Bu bağlamda, başta Türkiye’deki bilim insanları olmak üzere coğrafya havzamızdaki ülkelerden de akademisyen ve araştırmacıların katılımı ile nitelikli çalışmaların paylaşılacağı ve interdisipliner aktivitelerin gerçekleşeceği bir ortamda sizleri değerli çalışmalarınızla ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

 

Kongremizde sözlü bildiri ve poster sunumlarının yanında gelecek nesillerimizi daha nitelikli ve bilinçli hale getirmek için emek veren kıymetli öğretmenlerimizin “eğitimde iyi örnekler” sunumlarına da yer verilecektir. Ayrıca çeşitli paneller ve konferanslar düzenlenecektir.

 

International Congress Of Eurasian Social Sciences (ICOESS) kabul edilen bildiri özetleri bildiri özet kitapçığında/web sayfasında yayınlanacaktır. Tam metinler hakem incelemelerinden sonra elektronik/basılı kitap olarak yayınlanacaktır. Kongreye katılanlara katılım belgesi verilecektir.

 

Sosyal bilimlerin her alanından değerli bilim insanları ile 4 gün boyunca güzel kazanımlar elde etmek dileğiyle…

 

Düzenleme Kurulu

 

www.icoess.com